"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet." (Madách Imre)

2011. június 17., péntek

Érdekes......


Egy érdekes balatoni napról készült videó.
....: az Időkép felvételeiből készült, drámai zenével aláfestett miniklipen úgy tűnik, mintha a tó fölött két Nap sütne, egy szokásos méretű, és egy jóval kisebb.


 A jelenségre többféle magyarázat létezik írja az index.hu. A legegyszerűbb, hogy a melléknapnak nevezett légköroptikai jelenség látható a képeken. A melléknapként emlegetett fényes foltok, amelyeket a levegőben levő jégkristályokon megtörő fény hozz létre, általában színesek, a Nap bal vagy jobb oldalán láthatók. Bármikor, bárhol feltűnhetnek, de megjelenésük sokkal valószínűbb, ha a Nap alacsonyan áll. Mások szerint azonban valaki olyan hamisítványa, akinek fogalma sincs, hogyan néz ki egy valódi tükröződés.
 
 Végül, a legizgalmasabb megközelítési lehetőség,....
 
a felvételen maga a  a Nibiru, a titokzatos (feltételezett) bolygó látszik, amely egyes jövendölések szerint és  2012-ben elpusztítja a Földet, merthogy huszonhatszor nagyobb a bolygónknál, és egyre csak jön.
 
....Az ufóhívők szerint egy törpecsillag, amely körül idegen civilizációknak otthont adó bolygók keringenek - a sumérok annak idején viszont úgy gondolták, miután Marduk isten megölte az égből érkezett megszállókat, oda költözött. Több kommentelő lelkesen érvel az egyre több felhasználó által feltöltött videó alatt: szerintük a NASA hiába próbálja eltitkolni, íme a Planet X-nek is becézett, pusztító égitest, úgyhogy készülhetünk a világvégére.
 
Holdfogyatkozás képei
Hátborzongató vöröses színárnyalatba öltözött szerda este a Hold szerte a világon.
 elmúlt tizenegy év leghosszabb teljes holdfogyatkozását figyelhettük meg. A holdfogyatkozás 100 percig tartott. Az elmúlt száz évben mindössze háromszor fordult elő, hogy hasonlóan hosszú időre „eltűnt” volna a Föld égi kísérője






 
 
 
 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése