"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet." (Madách Imre)

2019. október 15., kedd

Budapesti Víz Világtalálkozó

Harmadszor rendezi meg   a Budapesti Víz Világtalálkozót. Magyarország.

A víz kincs, a víz érték! A világ számos országában embert próbáló feladat a napi vízadag előteremtése is.




 Jelenünk és az eljövendő generációk sorsa többek között azon is múlik, hogy miképp gazdálkodunk a Földön meglévő vízkészleteinkkel, hogyan óvjuk és hasznosítjuk vizeinket.




21 megjegyzés:

  1. Nehezen tudok azonosulni ezekkel a világtalálkozókkal, amolyan felületes, marketinges rendezvénynek érzem mindig. Jómagam is voltam annak idején víz világnapi konferencián meg előadásokon, ahol mi, akik pontosan tudjuk, mért fontos a víz, tartottunk / hallgattunk előadásoakt olyanoknak/-tól akik pontosan tudták, mért fontos a víz. És ez szinte mindig így van, épp azért, mert azokat, akik passzívak a kérdésben, lehetetlen egy egy ilyen konferenciára elhívni...

    Volt ugye a Tisza tavi szemétgyűjtési akció. Önkéntesek egytől egyig. Ha már a víztisztaság fontosságáról akarunk beszélni, mért nem szervezünk tömegével utakat oda, megsegíteni azt a fiatalembert, aki az ötletgazda volt. Majd pedig, ha a marketing is fontos ,márpedig fontos, annál erősebb kép nincs, mint mikor 500 tonna szemetet szedsz ki a Tiszából... abból a Tiszából, amiből annyian pl. fürdenek egyébként.

    https://hu.flatfy.com/

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés