Az erős immunrendszer legfontosabb tényezője a helyes táplálkozás. Sokat tehet egészsége érdekében, ha kerüli a gyorséttermeket, a szénsavas-cukros üdítőket, a fehér cukrot.
Immunerősítő élelmiszerek
Savanyú káposzta: glutationt tartalmaz, amely kiváló immunerősítő.
Grépfrút: tele van flavonoidokkal, amelyek segítenek a védekezésben.
Torma: baktériumölő, fertőtlenítő hatású. Reszelve fogyasszuk, naponta egy kiskanállal.
Spenót: sok rost és antioxidáns van benne. Nyersen vagy enyhén főzve érdemes fogyasztani.
Joghurt: alacsony zsírtartalmút válasszon. Rendbe teszi a bélrendszert, amely a legfontosabb immunszervünk.
Fokhagyma, gyömbér, szegfűszeg, zöld fűszernövény: kiváló immunerősítők.
Forrás: STOP/szabadfold.hu
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése