"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet." (Madách Imre)

2013. augusztus 6., kedd

Virág horoszkóp

A virágoknak üzenete, jelentése van, nem véletlenül ajándékozzuk őket olyan sok különböző alkalommal. Az  hogy   melyik a legkedvesebb, a személyiségről is árulkodik.

 0A rózsa igazi klasszikus, mindent túlélő és pompás növény, ami szépsége ellenére tüskéivel igazán kegyetlen is tud lenni. Ha a rózsa a kedvenced, valószínűleg fontosak számodra a hagyományos értékek, a család, az otthon, szereted megélni a nőiességedet, de ha a számodra fontosak védelméről van szó, szívós és kemény is tudsz lenni.

2Arra nézel, amerre a nap süt, így mögéd kerül minden árnyék. A napraforgó hatalmas, sárga fejével önmagában is vidám, energikus látvány, arról nem beszélve, hogy egész nap követi a fényt. Ha ez a virág a kedvenced, te is pozitív beállítottságú, energikus személyiség vagy.

5 A tulipán kifinomult, elegáns, látszólag törékeny, vastag szirmai mégis tökéletes tölcsérben záródnak össze, védelmezve a virágport. Ha a tulipánért rajongsz, szereted az egyszerű dolgokat, amelyek nem próbálnak többnek látszani, mint amilyenek valójában, és önmagukban is értékesek.

Nagyon erős személyiség vagy, aki összetartja a családot, de közben képes vagy megőrizni a nőiességedet. Aki egyszer közel kerül hozzád, az mindig számíthat rád, és tűzön-vízen keresztül képes vagy kitartani mellette.

forrás: Bien.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése