"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet." (Madách Imre)

2012. szeptember 6., csütörtök

Budavári Borfesztivál





Vörös, fehér, száraz vagy édes a bor, szinte mindegy ...  ! Mosolyogva koccintsuk egymás és a magunk egészségére, és büszkék legyünk nemzeti kincseinkre! 

Budavári Borfesztivál, Közép-Európa egyik legrangosabb, legnépszerűbb szakmai rendezvénye, művészeti fesztiválja, ahol a számtalan eseményt az emberiség leginkább kultikus terméke, a bor fogja össze 
A szeptember 8-án kezdődő budavári ünnepi forgatagon 15 ország több mint 200 borászata és két színpadon közel hatvan kulturális produkció várja a látogatókat. A hazai nedűk mellett neves borkereskedők és a vendégrégió jóvoltából számos külföldi bor is bemutatásra kerül. A borkínálatban ott lesznek a hazai és a rangos nemzetközi versenyeken érmeket, díjakat nyert borok, valamint készítőik, akik szívesen válaszolnak az érdeklődők kérdéseikre. Díszvendég a Kárpát-medence határon túli magyar borászata.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése