"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet." (Madách Imre)

2012. június 16., szombat

Hétvégi programok

  Múzeumok Éjszakája

Éjszaka vagy hajnalban betoppanni látogatóként egy múzeumba  általában néhány igen kellemetlen kérdéssel és magyarázkodással jár kivéve, ha az év leghosszabb éjszakájának zseniális rendezvénye, a Múzeumok Éjszakája a 'házigazdánk'.
Szombat délutántól vasárnap hajnalig 92 múzeum, kiállítóhely és egyéb kulturális intézmény a főváros 102 helyszínén várja közönségét.

Az az ezredfordulós francia ötlet talált kivalló táptalajra 2003-ban Magyarországon, hogy kell egy nap, azaz egy éjszaka az évben, amikor egy nappali megszokott programból egy egész éjszakás izgalmas túra, a múzeumlátogatás egy nem akármilyen hajnalig tartó program legyen.

Újra a bringásoké lesz ! 2012. június 15 – 17-között Balaton Bike Fest!

  Vakációindító családi nap és éjszakai állatkerti program várja a látogatókat 2012. június 16-án a Szegedi Vadasparkban. Az éjszakai sétán a vendégek számukra teljesen új helyzetben találkozhatnak az lakóival, hiszen az élőlények egy része éjjel aktív, ezért a sötétben figyelhető meg természetes viselkedésük a legjobban
Hársfaillatú nyárestét és fáklyafényes római hangulatú időutazást ígér a nemrég megújult
VILLA ROMANA BALÁCA!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése