"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet." (Madách Imre)

2010. november 30., kedd

Varázslatok...... bűbáj....

Álmos bűbáj:Ha elalvás előtt megfordítjuk a párnát, azzal álmodunk, akit szeretünk. Aki éjszaka felébredve ismét megfordítja a párnát, akkor a kedvese is látja őt álmában.


Ágnes napi böjt: Ágnes napján megálmodhatjuk jövendőbelinket, ha egész nap böjtölünk. A párna alá tett tárgyak (fésű, négylevelű lóhere) hatásosabbá teszik a varázslatot.
Szép álmokat!: Szent-György nap éjszakáján a lány háromszor kerülje meg a házat, utána a lába között nézzen a kemencébe (tükörbe), s álmában meglátja, ki lesz a vőlegénye! (A három mágikus szám, sok népmesében előfordul. Férfias alapszám, eleme a víz. Jelnetwork.huképezi a kommunikáció és a beteljesedés mellett a kreatív szellemet is.)
Vigyázat a kaktuszokkal!: Ahol kaktusz van a háznál, ott nem megy férjez a lány, aki ott él. Tipp! Ha esedékes, érdemes a növényeket elajándékozni annak az ismerősnek, szomszédnak, ahol szintén eladó lány van. Nehogy már előbb férjez menjen! Ugyanez a helyzet a pávatollal is.
Egyéb turpisságok: Aki férjhez akar menni, véletlenül se törjön el tükröt, mert 7 évig nem kel el. J Ne egyen fedőről, mert a férfiak nem veszik észre. J Ne fogja meg a paplan csücskét és ne vegyék ki a seprűt a kezéből, bárki rimánkodik is. J Jó jel, ha az ablakára fecske száll, vagy tavasszal egy gólyapárt lát.
Gazdag férj-fogó bűbáj: Ha  jó és gazdag férjet szeretnénk, szakítsunk le egy négylevelű lóherét, rakjuk bele egy kendőbe, tartsuk 3 misén át az oltárvánkos alatt, aztán varjuk a ruhánk jobb oldalához. network.hu
network.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése