"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet." (Madách Imre)

2011. december 16., péntek

A szavak

Az emberiség igen régóta kommunikál szavakkal. Mindent megnevezünk, mindenre van szavunk. Még magunkban is szoktunk beszélni. Grazyna Fosar és Franz Bludorf rájöttek arra, hogy bizonyos frekvenciájú szavak átprogramozzák az emberi DNS-t. Napjainkban a DNS-nek csupán 10 %-át kutatják, a maradék 90 %-ot pedig valamiféle ballaszt anyagnak titulálják. Orosz tudósok nyelvészekkel karöltve megvizsgálták a DNS-t. Hihetetlen dolgokra jöttek rá.


Az emberi DNS nem csupán testünk felépítéséért felelős, hanem információkat is tárol. Felfedezték, hogy a „fölösleges” 90% olyan, mint az emberi nyelv. Vagyis a DNS is nyelvtani szabályok szerint működik. Ez azt jelenti, hogy a különböző nyelvek nem véletlenszerűen fejlődtek ki, hanem a DNS-nek is beleszólása volt a dologba. Piotr Gariaev, orosz biofizikus és biológus több vibrációs kísérletet is végzett. Megfelelő frekvenciával szavakat, mondatokat lehet eljuttatni a DNS-hez, amire az reagál. Így érthetővé válik, miért is működik a hipnózis, a meditáció, az autogén tréning és a pozitív gondolkodás. A spirituális mesterek már évezredekkel ezelőtt tudták, hogy az embert szavakkal és gondolatokkal lehet befolyásolni. Ezért fontos, hogy magunkról és környezetünkről pozitívan gondolkodjunk. A szavaknak , gondolatoknak és érzelmeknek rezgései vannak. Természetesen ezek a dolgok visszahatnak ránk.

Ha idegesek vagyunk, inkább használjuk a következő szavakat az állapotunkra: kissé aggódok, kiábrándult vagyok, kicsit nyűgös vagyok ettől, várakozó állásponton vagyok.

Ha kudarc ért bennünket, akkor az alábbiak szerint tudunk érzéseinken változtatni: a tanulás állapotában vagyok, éppen tapasztalatot szerzek, nevelődök.

Hasonló szavakat bárki írhat magának. A lényeg az, hogy vegyünk elő három nagyon gyakran használt szót, amelyek negatív érzéseket okoznak az életünkben. Írjunk mellé olyan más, pozitívabb szavakat, melyek megtörik addigi sémánkat. Ilyen típusú gyakorlatokkal nem csak az érzéseink fognak megváltozni, hanem testünk is pozitívan fog reagálni.

Forrás EZOTV

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése