"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet." (Madách Imre)

2011. október 18., kedd

Lazíts egy picit

Túlságosan gyorsan élünk. Nincs időnk gondolkodni, édesen aludni, szívből örülni, s az Isten adta világot a maga leszebb valójában látni. Elmegyünk a pazar színekben pompázó fák mellett, nem látjuk az esőcseppekben megcsillanó napsugarakat, és nem érezzük, hogy a hideg szél sem mindig bánt minket, hanem olykor megsimogatja arcunkat...

Relaxálni, meditálni, pihenni mindenkinek kell, ha elismerjük, ha nem.

Az embernek arra van ideje, amire szakít, és jobb a megelőzésre költeni, mint később, a gyógyszerekre. Elménk lecsendesítése, a feszültség levezetése, néhány perc kikapcsolódás is elég ahhoz, hogy testünk-lelkünk felfrissüljön a napi hajtás mellett.

A fények és színek hatása befolyásolja mindennapi életünket. Aki jól tudja használni a színeket, az kiegyensúlyozott energia dús életet tud élni.

A vörös szín, növeli az energiánkat, az érzékiségünket, és a szenvedélyünket.
A narancssárga, növeli a boldogság érzését, a lelkesedésünket és a kreativitásunkat.
 A sárga emeli az intelligenciánkat és növeli a rajongás érzését.
 A rózsaszín, növeli a szeretet teljességét és a szívünkben.
A kék, szín hatására egyensúlyt érzünk önmagunkban, és megnyugtat miközben megnöveli az önbizalmunkat és az intuíciós képességünk használatát.
 A zöld, egyensúlyt teremt bennünk és élvezhetjük gyógyító hatását. Az ibolyaszín, átalakítja negatív energiáinkat pozitívakká és erősíti a spirituális fejlődésünket.
 A fehér szín erősíti a belső békénket, és növeli bennünk az értelem tisztaságát.
 Az arany szín, segíti a tökéletes energia egyensúlyunk elérését.
Az ezüst szín pedig védi energiáinkat

.Lazíts egy picit!

 Dőlj hátra a székedben, esetleg kapcsolj be valami kellemes, nyugtató, lágy meditációs zenét, és nézd végig az ősz legszebb képeit. Ne gondolj semmi másra, csak gyönyörködj a látottakban!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése