"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet." (Madách Imre)

2014. június 5., csütörtök

Június - nyár van

Nyár van... a napsugár egyre forróbban simogatja arcunkat, rácsodálkozunk a virágzó mezőkre, rétekre.
Felemelő érzés hallgatni a madarak énekét, örülni mindennek. Örökké lesz nyár és szerelem...

"A szerelem sóhajok párájából fogant füst: ha szítják tűz, mitől a szem ragyog: gyötrődve tenger, mit könnyár dagaszt. Mi még? Értelmes őrület, ádáz epe, mézédes fűszer /William Shakespeare/

A szerelem az emberiség egyik leggyönyörűbb, egyben legkínzóbb érzés.

Szerelmes csillagjegyek
Kos
 Nem tud kicsiben élni, minden porcikája kalandra, érzelmekre vágyik. Amilyen hévvel hódit, ugyanolyan elszántsággal kívánja megtartani szerelmét. Meg kell tanulnia bízni a társában, és elég életteret hagyni a számára, különben félő, hogy szerelme fojtogatni kezdi párját.

Bika: melegség, biztonság, kényelem.   Kiegyensúlyozottsága a szerelemben sem hagyja el, a harmóniát keresi és azt a kapcsolatot, melyben biztonságban érezheti magát.

Ikrek:     flört, izgalom, játék. Nem egyszerű személyiség.Kiismerni sem egyszerű, hangulatától függően hol ég a szerelemtől, hol hideg, mint a jég. Aki képes elfogadni, hogy vannak hangulatingadozásai, csodálatos személyiséget kap cserébe, aki mellet sosem unalmas az élet.

Rák:  visszafogottság, elegancia.   Igaz, hogy a külvilág felé avlóban visszafogottan viselkedik, de szerelmével nagyon is kezdeményező, és célratörő.

Oroszlán: elegáns, tartása modora ellenállhatatlan. Ha valakinek sikerül elnyerni a tiszteletét, odaadó szerelmessé válik.

Szűz: rejtett érzékiség Túlságosan realista és elemző. Ha ki  akarjuk hozni belőle igazi szenvedélyét, ne az elméjére akarjunk hatni, a szívét, a lelkét célozzuk meg.

Mérleg : harmónia mindenekfölött.A Mérleg nem fog erőszakosan szerelemért könyörögni, arra sem számítsunk, hogy tör-zúz a szerelmünkért. Nekünk kell elcsábítani őt kedvességgel, őszinte figyelmességgel.




Skorpió: titokzatosság,... imádja, , ha felfigyelnek rá, ha izgalmasnak tartják személyiségét. Csodálatos, pörgő személyiség, egyetlen perc sem unalmas mellette.

Nyilas:   izzó simulékony .., kettős személyiség, ha párja csendes, visszahúzódó természetű, maga is hozzáidomul.Ha kedvees tüzes jegyű, a végtelenségig szerelmes akar lenni. Nem nehéz elcsábítani, mivel imádja nagykanállal falni az életet, szerelmét elfogadja olyannak, amilyen, könnyű vele együtt élni.

Bak: Csak módjával!   Nyitott szemmel éli meg a dolgokat, és alaposan ezerszer megrágja a dolgait, mielőtt bármiben is döntést hozna. Kiegyensúlyozott jegyek illenek mellé.


Vízöntő:   csak semmi kötöttség!
Ha megadjuk neki óriási szabadfság szükségletét, odaadó társunk lesz.

Halak:A csábítás nem az erős oldala, félénk és csöndes jellem. A Halak férfi az udvarlás mestere, csak sikerüljön eljutnia addig, hogy egy hölgy a kegyeibe fogadja. A Halak hölgyetviszont elég nehéz megkörnyékezni, mivel kissé aggodalmas típus...
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése