"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet." (Madách Imre)

2014. június 24., kedd

"Hagyd otthon az elektronikát"

Az internet a mindennapi életünk építőkövévé vált , minél inkább rábízzuk magunkat, annál inkább tűnik lehetetlennek a nélkül való létezés.

Az elektronika és a digitális világ a 21. századi ember életének egyik legmeghatározóbb eleme.

"De mennyire befolyásolja egy utazás élményét, ha egy fél hátizsáknyi töltővel, elemmel, kábellel és egyéb felszereléssel indulunk útnak, hogy aztán mindenhol az akkumulátoraink feltöltésének lehetősége, meg a müködő WIFI-kapcsolat legyen az elsődleges szempont?

Az utazás értelmét, szépségét és eredetiségét kétségtelenül csorbíthatja a sok elektronikus  és kommunikációs eszköz, amit újabban magunkkal hordunk, és az is, ha csak egy kamera keresőjén látjuk a bejárt tájat. Persze nem mondom senkinek, hogy   hagyja otthon az összes kütyüjét, inkább azt javaslom, hogy mindenki próbáljon meg egyszer az életében egy olyan útat végigjárni, aminek nem kattintgatja végig minden óráját, ahol nem igéri meg senkinek otthon a rendszeres bejelentkezést, és úgy általában magára, az útra és az aznapra összpontosít.  Földgömb -  H. "Bedouin" Áron cikke /részlet/"

Megfontolandó!


http://www.femina.hu/egeszseg/stressz_oka_digitalis_kutyuk/laptop_okostelefon.jpg



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése