"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet." (Madách Imre)

2011. június 25., szombat

Múzeumok éjszakája... itt-ott

Hungarikumok Éjszakája Herenden. Múzeum és Porcelanium látogatás programokkal a manufaktúrában 
 Bakony egyik legszebb és legismertebb településén, Herenden a világhírű Porcelánium Szent Iván éjjelén "Múzeumok Éjszakája" rendezvényeivel teszi felejthetetlenné a hétvégét...
 Múzeumok Éjszakáján a szegedi Móra Ferenc Múzeum, a Vár és kőtár, a Kass Galéria és a Fekete ház változatos programokkal várja a látogatókat. Móra Ferenc Múzeum
2011.06.25.

A Múzeumok éjszakája rendezvénysorozathoz kapcsolódva Szeged legmagasabb kilátójából, 46 méter magasból  lehet megtekinteni a csodálatos szegedi panorámát, a varázslatosan kivilágított Múzeumot, a Víztornyot, a Zsinagógát és a többi gyönyörű épületet.



Múzeumok Éjszakája a Néprajzi Múzeumban

Ezen az estén látható először a Néprajzi Múzeum új, nagyszabású kiállítása! A Nők, szőnyegek, háziipar Délvidék és Erdély, magyarok, szerbek és románok gazdag kulturális hagyományát egyetlen tárgytípusra fókuszálva, a női munkát kiemelve mutatja be.


Neprajzime3

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése