"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet." (Madách Imre)

2011. június 3., péntek

Olvasni jó.....Ünnepi Könyvhét 2011.

A Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése már több évtizede, 1929 óta rendezi meg az Ünnepi Könyvhetet, amely 2011-ben 82. alkalommal kerül megrendezésre, és amely értéke és hangulata az egész világon páratlan.

Az Ünnepi Könyvhét mindenekelőtt a kortárs magyar irodalom, a kortársírók ünnepe és seregszemléje. Ebben a néhány napban felfedezhetünk új kiadványokat, és közelebbről megismerkedhetünk a kiadókkal, valamint a szerzőkkel. Meglephetjük magunkat egy-két szép kötésű értékes mondanivalójú szerzeménnyel, és kedvenc könyveinket dedikáltathatjuk.
A Gyermekkönyvnapok gazdag programsorral várja a gyerekeket, a programok mellett természetesen a színes könyvválaszték is csábító lehet a kis lurkóknak. Minden korosztály számára akadnak szórakoztató és ismeretterjesztő könyvek egyaránt. A program nem titkolt célja, hogy ezekből a gyerekekből váljanak a jövő könyvszerető felnőttjei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése