"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet." (Madách Imre)

2011. november 18., péntek

Kézműves Magyar Ízek Vására

Kóstolja végig a magyar ízeket, határok nélkül!

2011. november 18-20., Millenáris, "B" épület

Újra terítéken a magyar kézműves gasztronómia remekei! Tradicionális és innovatív ízek, több mint száz, válogatott kiállító, - kizárólag magyar kistermelők és kézműves gazdák - sajtok, sonkák, kolbászok, lekvárok, mézek, aszalt gyümölcsök, csokoládék, borok, pálinkák várják az ínyenceket, az érdeklődőket és finom karácsonyi ajándékokat vásárolni kívánókat egyaránt.

A februári nagy sikerre és a felfokozott érdeklődésre való tekintettel 2011. november 18-20 között, a Millenáris B épületében újra terítéken a magyar kézműves gasztronómia remekei!

Tradicionális és innovatív ízek, több mint száz, válogatott kiállító, – kizárólag magyar kistermelők és kézműves gazdák termékei - sajtok, sonkák, kolbászok, lekvárok, mézek, aszalt gyümölcsök, csokoládék, borok, pálinkák várják az ínyenceket, az érdeklődőket és finom karácsonyi ajándékokat vásárolni kívánókat egyaránt.

A már megismert magyar ízek mellett olyan újdonságokat fedezhetünk fel, mint a vizibivaly szalámi, a faszenes, tufapincében érlelt sajt, vagy a homoki fehérszarvasgombás sárgadinnye lekvár.

A magyarországi és az erdélyi termelők mellett idén újdonságként a Felvidékről, Szlovéniából és a Vajdaságból is várunk kiállítókat.
Gasztronómiai programok (kolbásztöltés, sajtkészítés, mézpörgetés, szaloncukor készítés, mikulás csoki öntés), termelőkkel való beszélgetések, néptánc bemutató, népzenei koncertek (Kolompos zenekar, Tündök zenekar) teszik színessé a Vásár programját.


Forrás Szép Magyarország



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése