"Jegyezd meg jól, de ne csüggedj soha, remény, csalódás, küzdelem, bukás, sírig tartó nagy versenyfutás. Keresni mindig a jót, a szépet, s meg nem találni - ez az élet." (Madách Imre)

2012. december 13., csütörtök

Ajándékok kinek-kinek csillagjegye szerint ..

Kos

Ő nem az a típus, aki jámborul kötöget otthon, ezért az olyan jellegű ajándékokat nyugodtan el lehet felejteni, amik tartósan helyhez kötik. Izgalmas ajándékra vágyik, ami leköti a figyelmét, és legfőképpen az energiáit, amiből bőséggel van neki. Bármilyen sporttal kapcsolatos holminak örül, de szóba jöhet még valamilyen pörgős zene és hasonló paraméterekkel rendelkező film is. Az egóját is érdemes megcélozni, hiszen mindennek örül, ami róla szól: nevével gravírozott, kulcstartó vagy toll, az arcképével díszített bögre vagy egyéb ajándéktárgy.

Bika

Az érzéki és élveteg bika mindenért rajong, ami kényezteti az érzékeit és a kényelmét szolgálja. Osztatlan sikert aratnak nála a kellemes illatok, a különleges nyalánkságok, a szép látvány és a kellemes hangzás. Mivel a legtöbb bika imád főzni, meglephetjük egy szép szakácskönyvvel vagy egy különleges konyhai eszközzel Ugyanígy kiindulhatunk abból is, hogy szereti magát kényeztetni, így bátran meglephetjük valamilyen kozmetikummal, szépészeti vagy épp wellness kezeléssel.

Ikrek

Talán ő a legkíváncsibb, legjátékosabb és legsokoldalúbb jegy, ezért ezekre a tulajdonságaira érdemes alapozni, ha ajándékvásárlásra adjuk a fejünket. Rajong a művészetekért, de nem annyira klasszikusok kötik le a figyelmét, hanem a kortárs, avantgárd alkotások. Bármivel is ajándékozzuk meg, fontos, hogy meghökkentő, kreatív és egyedi legyen. Könnyed, játékos szellemét nem köti le semmi, ami túl komolykodó vagy unalmas, ha ilyennel szembesül, pillanatok alatt továbblép. Ő az, akit bátran meglephetünk valamilyen élménnyel, jobban fog neki örülni, mint egy tárgynak. Befizethetjük valamilyen extrém sportra, elvihetjük karaokae estre, meghívhatjuk egy egzotikus étterembe, az ikrek lelkesedni fog.

Rák

A romantikus és családcentrikus rák mindennek örül, ami az otthonról, a családról és az érzelmekről szól. Ő az, aki garantáltan elpityeredik egy direkt neki készített ajándékon, de a családról készült fotóalbumok is megmelengetik a szívét. Ugyanígy örül minden olyan ajándéknak, amivel meghittebbé, kényelmesebbé és szebbé varázsolhatja az otthonát. Romantikus lelkületét is érdemes megcélozni, így remek ajándék lehet számára valamilyen megható film vagy romantikus regény. A humoros ajándékok viszont általában nem érnek nála célt.

Oroszlán

Luxus, luxus és luxus. A büszke és egoista oroszlán rajong a fényűzésért és a kényelemért, ezért ezt kell alapul venni, ha ajándékot vadászunk neki, parfüm, drága finomságok, exkluzív események és helyszínek – jöhet minden mennyiségben.

Szűz

A pedáns és gyakorlatias szűz ajándékban is azt szereti, ami hasznos és praktikus. Nem tud mit kezdeni az öncélú, haszontalan meglepetésekkel. Mivel imádja, ha rend van körülötte, mindenért lelkesedik, ami a rendet előmozdítja. Megörvendeztethetjük néhány tároló dobozzal, mappával, kosárral vagy egyéb praktikus tárolóeszközzel. Ugyanígy nagy sikert arathatunk, ha a hobbijával kapcsolatos ajándékkal lepjük meg, a legtöbb szűz ugyanis nagy odaadással űz valamilyen szabadidős tevékenységet.

Mérleg

A finom lelkű, érzékeny és romantikus mérleg imádja a szépet, így gyakorlatilag bármilyen dísztárggyal, ékszerrel vagy szép üvegű (és persze kellemes illatú) parfümmel, gyertyával vagy füstölővel örömet szerezhetünk neki. Az ajándék mellett azonban legalább olyan fontos a csomagolás is, hiszen az igényes mérleg nagyon ad a külsőségekre. Imádja a művészeteket is, így egy színházjegy, könyv vagy festmény szintén telitalálat lehet.

Skorpió

A szenvedélyes és titokzatos skorpiót meglephetjük ezoterikus vagy épp filozófia művekkel, rendelhetünk számára személyre szabott horoszkópot, vagy vásárolhatunk meditációs CD-t.

Nyilas

A nyughatatlan és optimista nyilas jó alany, ha ajándékozásról van szó, hiszen érdeklődése rendkívül sokoldalú. Imád utazni, vonzza a spiritualitás, érdekli a művészet és szeret játszani. Legjobban annak örül, ha egy utazással lepik meg, de ha erre nincs keret, a világ izgalmas helyeit bemutató filmek vagy könyvek is lelkesítik. Ugyanígy meglephetjük valamilyen irodalmi művel vagy művészeti albummal, de a társasjátékok is telitalálatnak számítanak nála, hiszen imádja a társaságot. Az azonban nagyon fontos, hogy meglepetés legyen, mert annak örül a legjobban.

Bak

A józan, konzervatív és takarékos bak a praktikus és minőségi holmik híve. Ő az, akit egész nyugodtan meg lehet kérdezni, hogy mit szeretne, nem ragaszkodik ugyanis a meglepetéshez, sőt. Mivel fontos neki az otthona, az ezzel kapcsolatos ajándékoknak biztosan örülni fog, különösen ha valamilyen régiséggel vagy klasszikus vonalvezetésű, letisztult tárggyal lepjük meg. A másik sarkalatos pont az életében a munkája, így azt is jó néven veszi, ha olyasmivel lepjük meg, ami ebben támogatja. Bármit választunk is, a lényeg, hogy minőségi, időtálló és egyszerű legyen.

Vízöntő

Mindegy, hogy mi, csak modern és újszerű legyen. A szabadelvű vízöntő kerüli a konvenciókat és a megszokott megoldásokat, viszont imád mindent, ami extravagáns és kreatív. Hatalmas örömet szerezhetünk neki, ha meglepjük valami igazán modern kütyüvel, de akár ejtőernyős tandemugrásra is befizethetjük. Intellektusára is alapozhatunk, nyugodtan vásárolhatunk neki könyvet vagy elvihetjük valamilyen modern színházi előadásra vagy kortárszenei koncertre.

Halak

Az érzékeny és romantikus halak szívesen vesz minden törődést, így bármilyen ajándékkal meglephetjük; ha érzi benne az igyekezetet, örülni fog. Garantáltan sikert arathatunk nála kézzel készített, személyre szabott ajándékkal. A spiritualitás is érdekli, ezért megajándékozhatjuk ezoterikus könyvvel, CD-vel vagy elvihetjük ilyen tárgyú előadásra, foglalkozásra.

/forrás: ajándék horoszkóp

/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése